Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κένταλ Τζένερ : Το μοντέλο λανσάρει την δική της μάρκα τεκίλα

Κένταλ Τζένερ : Το μοντέλο λανσάρει την δική της μάρκα τεκίλα

Η Κένταλ Τζένερ έχει πλέον την δική της τεκίλα, στην υγεία της!

Η Κένταλ Τζένερ έχει πλέον την δική της τεκίλα, στην υγεία της!

Το 25χρονο supermodel ανακοίνωσε ότι βγάζει μια δικιά της μάρκα τεκίλα. Η μάρκα, 818 Tequila, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Jenner στο Instagram, αλλά θα πλέον θα έχει και την δική της «χρυσή» υπογραφή.

«Αυτό είναι το μόνο ποτό που πίνουμε τον τελευταίο χρόνο και ανυπομονώ όλοι να πάρουν στα χέρια τους αυτήν την τεκίλα για να την απολαύσουν όσο κι εμείς!», έγραψε η Κένταλ Τζένερ στο Instagram.

Η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στο Instagram στις 8 Φεβρουαρίου. Η δημοσίευση της Τζένερ προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες: υπάρχουν τρεις τύποι ποτών για να διαλέξετε. Η τεκίλα 818 περιλαμβάνει  «Blanco Tequila», «Reposado Tequila» και «Añejo Tequila μαζί».

Μιμούμενη τις διάσημες αδελφές της στην ανάπτυξη ενός παγκοσμίου επιπέδου προϊόντος για να απολαμβάνουν οι θαυμαστές και οι οπαδοί της. Ενώ τα περισσότερα αδέλφια της επικεντρώνονται στα καλλυντικά, στον τρόπο ζωής ή στα προϊόντα μόδας, η νέα επιχειρηματική κίνηση της Τζένερ αποκωδικοποιεί το χαρακτηριστικό του «cool girl» του μοντέλου.

Οι πιστοί θαυμαστές της ξεκίνησαν να βλέπουν το μπουκάλι 818 πριν από εβδομάδες όταν η Τζένερ δημοσίευσε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό. Στη γωνία της φωτογραφίας της, το μοντέλο, γνωστό στοργικά ως Kenny, απολάμβανε τα ποτά της, πυροδοτώντας φήμες για τη συμμετοχή της στη μάρκα.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, οι οπαδοί της κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οικογένεια έκανε ταξίδι στο Jalisco, γνωστή ως η πρωτεύουσα της τεκίλα στον κόσμου, αφού εκεί είναι τα κεντρικά γραφεία του ποτού.

Το όνομα της μάρκας προέρχεται από τον κωδικό περιοχής Calabasas, το μέρος όπου ζει η οικογένεια Καρντάσιαν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024