Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία με το εσώρουχο που έφερε αντιδράσεις

Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία με το εσώρουχο που έφερε αντιδράσεις

Η Κένταλ Τζένερ κατηγορήθηκε ότι επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες που έκαναν ορισμένους θαυμαστές της να αισθάνονται ανασφαλείς για το σώμα τους.

Η Κένταλ Τζένερ κατηγορήθηκε ότι επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες που έκαναν ορισμένους θαυμαστές της να αισθάνονται ανασφαλείς για το σώμα τους.

Το βρακί που έφερε μπελάδες

Την περασμένη εβδομάδα, το supermodel έγινε viral φορώντας ένα «micro thong» για τη συλλογή Skims της Κιμ Καρντάσιαν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της που πολλές γυναίκες δήλωσαν ότι προκάλεσαν προβλήματα στην εικόνα του σώματος για αυτές.

Τούτου λεχθέντος και φωτογραφισθέντος , η Κένταλ τώρα δέχεται αντιδράσεις και άκομψα σχόλια ( ξέρετε αυτά τα ωραία των τρολ) επειδή φέρεται να έχει επεξεργαστεί τις εν λόγω λήψεις αφού ο χρήστης του Instagram @problematicfame επεσήμανε τις περιοχές που φαίνονται ψεύτικες, συμπεριλαμβανομένου ενός παραμορφωμένου τοίχου, σχεδόν πολύ λεία γραμμή μπικίνι και εντελώς επίπεδου στομάχου. Επιπλέον, ο λογαριασμός συνδύαζε επίσης μια selfie της Κένταλ και ενός άλμπουμ από άλλο βίντεο που μοιράστηκε, το οποίο ανέφεραν ότι μπορεί επίσης να έχει επεξεργαστεί λόγω μιας κουρτίνας στο παρασκήνιο.

Πφφφ! Πολύ δουλειά ρε παιδιά….

Περιττό να πούμε ότι οι ισχυρισμοί του κακού photoshop οδήγησαν έκτοτε σε έντονη διαδικτυακή κριτική από εκείνους που κατηγόρησαν την Τζένερ ότι καλλιεργεί μια άδικη εικόνα για τις νέες γυναίκες, ενώ πυροδότησε επίσης εκείνες που αγωνίζονται υπέρ της μοναδικότητας αλλά και με θέματα εικόνας σώματος.

«Θα έπρεπε να είναι παράνομο το Photoshop . Οι φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ  είναι σκέτη καταστροφή. Είμαι 22 ετών και αυτή η φωτογραφία με κάνει να νιώθω φρικτή, φανταστείτε πώς νιώθουν άτομα ηλικίας 13 – 14», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένας άλλος εξήγησε ότι αυτό ήταν «γιατί οι διάσημοι πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα πράγματα που δημοσιεύουν», ειδικά όταν «αυτό που βλέπουμε είναι ως επί το πλείστον photoshop».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024