Φερνάντες : Ο Καβάνι μού είπε σε ποια γωνία να στείλω την μπάλα
Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο ματς με τη Λίβερπουλ και αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Έντισον Καβάνι πριν από το γκολ
Ο Μπρούνο Φερνάντες σε όλες τις φετινές διοργανώσεις μετράει 11 γκολ σε 19 παιχνίδια, αφού την Κυριακή, με εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 επί της Λίβερπουλ, που έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.
Μετά το ματς με τη Λίβερπουλ ο πορτογάλος ακραίος επιθετικός αποκάλυψε τι του είπε ο Έντινσον Καβάνι πριν εκτελέσει:
«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Δεν έχει σημασία ποιος σκόραρε. Δουλεύω πολύ σε τέτοια χτυπήματα, αυτό κόντρα στην Λίβερπουλ ήταν καλό. Ο Καβάνι μού είπε να δοκιμάσω να στείλω τη μπάλα στη γωνία όπου ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας και πήγε καλά».
Για τη νίκη επί της Λίβερπουλ ο Μπρούνο Φερνάντες δήλωσε:
«Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Ήταν ένα καλό 90λεπτο και για τις δύο ομάδες. Τους πιέσαμε περισσότερο σε σύγκριση με το ματς του πρωταθλήματος και αυτό το στοιχείο έκανε τη διαφορά για να πάρουμε τη νίκη. Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα να παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο στην Premier League».
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
