
Οι εντεκάδες του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ
Δείτε τους παίκτες που επέλεξαν ο Όλες Γκούναρ Σόλσκιερ και ο Γιούργκεν Κλοπ, για το μεγάλο ντέρμπι.
Το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στο πλαίσιο του FA Cup κλέβει την παράσταση με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες για τη… μάχη.
Ο Σόλσκιερ άφησε εκτός ενδεκάδας Ντε Χέα και Μπρούνο Φερνάντες, με τον Φαν ντε Μπέεκ να παίρνει τη θέση του Πορτογάλου. Μέσα και ο ΜακΤόμινεϊ για τη Γιουνάιτεντ.
Στον αντίποδα, ο Γερμανός έδωσε ανάσες σε Μανέ, Τσέμπερλεϊν, με τους Φιρμίνο, Σαλάχ να επιστρέφουν ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Στην αποστολή των Reds ο Τσιμίκας.
- Θεανώ Φωτίου: Τη Μεγάλη Τετάρτη η πολιτική κηδεία του γιου της
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου
- Αυτός είναι ο διαιτητής του Ράγιο – ΑΕΚ
- Μετέωρα: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο



