Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση προχώρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) βγάζοντας τέσσερα νέα γραμματόσημα που αφορούν το “Stop Bullying”.
Πρόκειται για εικαστικά που αποτυπώνουν διαφορετικές μορφές του bullying και τα προβλήματα της κοινωνικής απομόνωσης , της ντροπής, του φόβου και της περιθωριοποίησης.
Μάλιστα, θα αποσταλούν αφίσες σε όλα τα σχολεία, ώστε να γίνει καλύτερη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το φαινόμενο του εκφοβισμού.
Η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων ονομάζεται “Παιδί & Γραμματόσημο – Stop Bullying”, ενώ η δράση των διοργανώνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής συνεισφοράς των ΕΛΤΑ, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας