
Κύπελλο Ιταλίας : Ο Λουκάκου έδωσε την πρόκριση στην Ίντερ στο 119′ (2-1)
Με γκολ του Λουκάκου στο 119′ της παράτασης η Ίντερ πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Φιορεντίνα.
Μια κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 119′ της παράτασης ήταν αρκετή για να… σκοτώσει τη Φιορεντίνα και να στείλει την Ίντερ στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, σημειώνοντας το τελικό 2-1.
Έτσι οι «νερατζούρι» θα βρουν στο διάβα τους την μισητή αντίπαλο και συμπολίτισσα Μίλαν στην επόμενη φάση, σε ακόμα ένα κλασικό «Derby della Madonnina».
Το σκορ άνοιξε ο Αρτούρο Βιδάλ για την Ίντερ στο 40′ με τον Χιλιανό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για να έρθει η ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ με τον Κουάμε.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο έξτρα τέταρτο.
Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγούνταν στα πέναλτι, ήρθε ο Λουκάκου για να σκοράρει στο 119′ και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είναι σεξοβόμβα – «Κανόνας η ταπείνωση της γυναίκας»
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)
- UBS: Ανθεκτικές οι ελληνικές τράπεζες – Ελκυστικές οι αποτιμήσεις
- Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Εύβοια – Πέντε νεαροί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ


