Αφού φέτος μαγειρέψαμε τόσο πολλά και τόσο πολύ, γιατί να μην το «τερματίσουμε» φτιάχνοντας και την δική μας βασιλόπιτα; Θα την κόψουμε και θα περιμένουμε να μας πέσει το φλουρί. Ακόμα και αν όχι, όμως, θα νιώσουμε τυχεροί τρώγοντας την πρώτη μπουκιά.

Η βελούδινη υφή αυτού του πρωτοχρονιάτικου κέικ και η αρωματική του διάσταση θα μας εντυπωσιάσουν πραγματικά.

Ακολουθήστε βήμα βήμα την εύκολη συνταγή του Τάσου Αντωνίου και καλή αλλαγή χρόνου, χρόνια πολλά!