Το γράμμα μίας μαθήτριας στον Αγιο Βασίλη που συγκίνησε την Κεραμέως
Το κοριτσάκι έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του αυτό που της λείπει περισσότερο αυτήν την περίοδο
«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σου ζητήσω ένα μόνο δώρο: Να ανοίξουν τα σχολεία», έγραψε η μικρή Βαλεντίνη στο γράμμα που έστειλε στον Άγιο Βασίλη.
Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει η πανδημία κοροναϊού, η μικρή μαθήτρια ζήτησε φέτος από τον Άγιο Βασίλη αυτό που της έχει λείψει περισσότερο αυτήν την περίοδο. Και δεν είναι άλλο από το σχολείο.
Το γράμμα του κοριτσιού από τον Άλιμο συγκίνησε την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και σχολίασε: «Δείτε αυτήν την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βαλεντίνης από Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο! Βαλεντίνη, σε διαβεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανοίξουμε τα σχολεία μας το γρηγορότερο! Καλές γιορτές με υγεία!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki K. Kerameus (@nkerameus)
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους



