ΤΑΙΠΕΔ: Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου υπέβαλε ο Άρης Ξενόφος
Τι ανακοίνωσε το Ταμείο
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου τού ΤΑΙΠΕΔ, με ισχύ από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, υπέβαλε ο Άρης Ξενόφος, προκειμένου, όπως ανακοινώθηκε από το Ταμείο, να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα.
Ο κ. Ξενόφος ολοκλήρωσε μια θητεία τριών ετών στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία συνοδεύτηκε από επιτυχία στην αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου, όπως ενδεικτικά η πώληση του 67% του ΟΛΘ, η πώληση του 5% του ΟΤΕ, η επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η πώληση του ΔΕΣΦΑ, η παραχώρηση της μαρίνας Χίου και η πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.
Σε δήλωσή του, ο έως την Παρασκευή πρόεδρος του Ταμείου, ανέφερε ότι «έχοντας διοικήσει δύο από τα σημαντικότερα θεσμικά ταμεία, το ΤΧΣ και το ΤΑΙΠΕΔ, αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να αναζητήσω νέες δημιουργικές προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ευχαριστώ θερμά την πολιτική ηγεσία και το προσωπικό του Ταμείου για τη στήριξη και την άριστη συνεργασία».
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες





