Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δέχθηκε επίθεση από χάκερ
Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Έρευνα σε εξέλιξη.
Κυβερνοεπίθεση δέχτηκε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicines Agency – ΕΜΑ), σύμφωνα με ανακοίνωσή του που εκδόθηκε σήμερα, Τετάρτη.
Όπως έγινε γνωστό, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το περιστατικό.
Σύμφωνα με το Reuters, o EMA, που είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση και την έγκριση φαρμάκων, ιατρικών οργάνων και εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την κυβερνοεπίθεση.
«Ο ΕΜΑ δεν μπορεί να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστό εν ευθέτω χρόνω» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε και πώς έγινε η κυβερνοεπίθεση, ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν και εάν εκλάπησαν δεδομένα.
Πρόσφατα, το εμβόλιο του κοροναϊού έχει γίνει στόχαστρο κυβερνοκατασκόπων και χάκερ από χώρες όπως η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και το Ιράν.
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο


