Σοκ : Πέθανε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ!
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την σεζόν 2010-11 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που έπαιξε στην ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.
Ο Σενεγαλέζος μέσος φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης τη σεζόν 2010-’11 και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχασε τη μάχη έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια, δίχως σε πρώτη φάση να διευκρινίζεται επακριβώς η αιτία του θανάτου του.
Ο πρώην παίκτης της Ένωσης από το 2004 ως το 2010 άφησε το στίγμα του στην Premier League όπου αγωνίστηκε με Φούλαμ και Πόρτσμουθ, ενώ είχε περάσει μία σεζόν στην ΑΕΚ (2010-11), με την φανέλα τις οποίας αγωνίστηκε 19 φορές, πετυχαίνοντας ένα γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την Ένωση αγωνίστηκε σε δύο ακόμα αγγλικές ομάδες (Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ), εγκαταλείποντας την δράση σε ηλικία 35 ετών.
Ο Ντιόπ φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης 63 φορές (11 γκολ), κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, όπου με τρία γκολ ήταν πρώτος σκόρερ για την χώρα του, ενώ είχε σκοράρει το ιστορικό γκολ στην νίκη επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας.
- Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για φερόμενη κακοποίηση παιδιών σε κρατικά ιδρύματα της Ουγγαρίας
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

