
Αρης – Ολυμπιακός : Τα στατιστικά που γκρεμίζουν την προπαγάνδα
Ο Αρης δυσκόλεψε περισσότερο από όλους τον Ολυμπιακό, ακόμα και από τον Παναθηναϊκό – Τα στατιστικά της αναμέτρησης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και γκρεμίζουν την προπαγάνδα των… αντικειμενικών.
Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Μέχρι χθες το βράδυ μάλιστα ήταν ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο λόγος για τον Ολυμπιακό και τον Αρη, που έδωσαν μια σκληρή μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον κόσμο να απολαμβάνει από την τηλεόραση ένα δυνατό παιχνίδι, με ωραία γκολ και θέαμα.
Ενα ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη και να απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής, με 22 βαθμούς, έναντι 19 των Κιτρινόμαυρων.
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση
- Καλαμάτα: Έρευνες για την «εκτέλεση» 44χρονου σε στάβλο – Γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά το θύμα
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκτεθειμένα τα δικαστήρια απέναντι σε φαινόμενα βίας






