
The Crown : Πώς η σειρά έγινε αφορμή για θύελλα επιθέσεων κατά του Κάρολου και της Καμίλα στο Twitter
Στον επίσημο λογαριασμό Twitter του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια σε μια ανάρτηση σχετικά με μια φιλανθρωπική εκδήλωση, αφού πλημμύρισε από αρνητικούς σχολιασμούς
Στον επίσημο λογαριασμό Twitter του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια σε μια ανάρτηση σχετικά με μια φιλανθρωπική εκδήλωση, αφού πλημμύρισε από αρνητικούς σχολιασμούς.
Το βασιλικό ζεύγος δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Twitter ενημερώσεις και φωτογραφίες σχετικά με τη δράση του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης. Σε μία ανάρτηση με φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η Καμίλα να μιλάει με το προσωπικό μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια, καθώς οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού πλημμύρισαν από αρνητικά σχόλια, ύστερα από την προβολή της 4ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown».
As Patron of domestic abuse charity @safelives_, The Duchess of Cornwall has today released a video message to mark the International Day for the Elimination of Violence Against Women. pic.twitter.com/rNL3frYA2A
— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) November 25, 2020
Μερικά από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση και τα δόντια της Καμίλα, ενώ ένα άτομο παρατήρησε: «Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν φανταχτερά ρούχα και κοσμήματα, αλλά όχι την κομψότητα και τη γοητεία της ΝΤΑΪΑΝΑ ή τη μαγνητική της παρουσία. Δεν μπορείτε ποτέ να την αντικαταστήσετε, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ, τώρα και για πάντα!».
Η σεζόν 4 της σειράς του Netflix παρουσιάζει τον προβληματικό γάμο που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Νταϊάνα και τη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία εκείνη την εποχή ήταν επίσης παντρεμένη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»






