
Ματσάρα με νικητή τον Τιμ: 2-0 τον Ναδάλ
Ο Αυστριακός επικράτησε με 2-0 του Ράφαελ Ναδάλ και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά των ATP Finals
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στα φετινά ATP Finals πανηγύρισε ο Ντομινίκ Τιμ.
Ο Αυστριακός τενίστας κάνοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι, επικράτησε με 2-0 σετ του Ράφα Ναδάλ και με το «2 στα 2» βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και τα δύο σετ που παίχτηκαν κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.
Το πρώτο ήταν και το πιο αμφίρροπο, αφού χρειάστηκαν να παιχτούν 16 πόντοι, προτού καταφέρει να το κατακτήσει ο Τιμ με 9-7. Στο δεύτερο ο Αυστριακός μπήκε από την αρχή σε ρόλο οδηγού και με 7-4 έκανε το 2-0 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Ράφα Ναδάλ.
Ο Τιμ μετά από σχεδόν 2.5 ώρες κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ισπανού και να πάρει μια πολύτιμη νίκη, που τον φέρνει μια… ανάσα απο τα ημιτελικά των φετινών ATP Finals.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αυστριακός στο παιχνίδι της πρεμιέρας είχε κερδίσει με 2-1 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ ο Ράφα είχε νικήσει με 2-0 τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Πλέον, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ (22:00), ευχόμενοι φυσικά ο Ελληνας τενίστας να πάρει τη νίκη.
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας


