Αποκάλυψη NYT : Ισραηλινοί πράκτορες σκότωσαν στο Ιράν τον υπαρχηγό της Αλ Κάιντα
Η κινηματογραφική επιχείρηση της δολοφονίας του υπαρχηγού της Αλ Κάιντα από τους ισραηλινούς πράκτορες, η οποία κρατήθηκε μυστική, έγινε για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, αποκαλύπτουν οι New York Times.
Ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα, φερόμενος ως ένας από τους εγκεφάλους των βομβιστικών επιθέσεων οι οποίες διαπράχθηκαν το 1998 εναντίον δύο πρεσβειών των ΗΠΑ στην Αφρική, σκοτώθηκε στο Ιράν τον Αύγουστο από πυρά πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ.
Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα
Η επιχείρηση, μάλιστα, έγινε για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, όπως αποκάλυψε χθες Παρασκευή η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη αξιωματούχους υπηρεσιών κατασκοπείας.
Ο υπαρχηγός της Αλ Κάιντα
Ο Αμπντάλα Αχμεντ Αμπντάλα, πιο γνωστός με το nom de guerre Αμπού Μουχάμαντ αλ Μάσρι, έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο ισραηλινών πρακτόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στην Τεχεράνη πριν τρεις μήνες και πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Τάιμς.
Ο θάνατός του κρατήθηκε μυστικός μέχρι τώρα, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα

