Σακελλαροπούλου : Η Καλυψώ, η νέα ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθέτησε επισήμως το γατάκι από την Κάρπαθο.
Από τους δρόμους της Καρπάθου στο.. Προεδρικό Μέγαρο!
Η Καλυψώ παραδόθηκε με ασφάλεια από την πρόεδρο της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου, Σοφία Χήρας- Μικρού , στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την περασμένη εβδομάδα.
Η κ. Σακελλαροπούλου (@presidencygr ) γνώρισε την μικρή Καλυψώ κατά την επίσκεψη της στην Κάρπαθο για την 76η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού.
Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε κατιδίαν με τις εκπροσώπους της οργάνωσης Σοφία Χήρας- Μικρού και Αννα Κατωγυρίτη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.
Εκεί γνώρισε και την μικρή Καλυψώ!
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο που τίμησε την οργάνωση μας και που άνοιξε την αγκαλιά της και το σπίτι της για ένα από τα γατάκια που διασώσαμε.
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου

