Παραιτήθηκε και από αντιπρόεδρος της FIFA ο Κλαρκ
Ο Γκρεγκ Κλαρκ αποχώρησε και από το πόστο του αντιπροέδρου της FIFA, το οποίο κατείχε ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας
Λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από την προεδρία της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Γκρεγκ Κλαρκ αποχώρησε και από το πόστο του αντιπροέδρου της FIFA, το οποίο κατείχε ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.
Αν και αρχικά ο τέως επικεφαλής της FA είχε εκφράσει την πρόθεση να διατηρήσει τη θέση του στη διεθνή συνομοσπονδία, εντούτοις μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποφάσισε να παραιτηθεί και από αυτό το αξίωμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γκρεγκ Κλαρκ υποχρεώθηκε σε παραίτηση από την προεδρία της FA, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αναφορά του σε «έγχρωμους ποδοσφαιριστές», κατά τη διάρκεια ακρόασής του στο βρετανικό κοινοβούλιο.
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βαρκελώνη: 15 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό τρένου – Συγκρούστηκε με τοίχο
- Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εγκαταλείφθηκαν από τις ΗΠΑ
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι φούσκα» – Ο προφήτης Εντ Ζίτρον και η κατάρρευση της μεγάλης απάτης του 21ου αιώνα
- Κρήτη: Έβαλε μέχρι και αγγελία για να βρει δουλειά – Συγκλονίζει η ιστορία της 87χρονης που ζει σε αυτοκίνητο
- Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης Betsson 107-113: «Ζωντανός» για πρόκριση, με νίκη στην 2η παράταση
