Σπίτι με το MEGA: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη φέρνει στο σαλόνι μας εκλεκτούς καλεσμένους
«Ως τα χαράματα» τραγουδούν Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνοντας μια γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα χαρίσει η μοναδική ερμηνεύτρια και οι εκλεκτοί φίλοι της από την εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», στις 21:00
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά θα συντροφεύσουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στην μοναδική βραδιά στο MEGA σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00, στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την οποία έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες και τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η εκλεκτή συντροφιά της θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές πλημμυρίζοντας το σπίτι των θεατών με αγαπημένα τραγούδια.
Γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι εκλεκτοί φίλοι της δίνει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ερμηνεύουν το λατρεμένο τραγούδι «Ως τα χαράματα».
Η σπουδαία ερμηνεύτρια απόψε στις 21:00 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.
Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)





