
Ολυμπιακός: Φιλικό με Ατρόμητο στη διακοπή
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Περιστεριώτες στις 13 Νοεμβρίου
Τον Ατρόμητο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της διακοπής των Εθνικών ομάδων, στα μέσα Νοεμβρίου. Η επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού είναι η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ωστόσο θα κλείσει οριστικά στις επόμενες μέρες.
Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, επειδή το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου δεν θα λειτουργεί λόγω εργασιών συντήρησης στον χλοοτάπητα.
Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων (Σάββατο 21/11) και θα δώσει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.
Βέβαια, ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορεί να τσεκάρει τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό στο βαθμό που θα ήθελε, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς διεθνείς.
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό



