Φουλάρει για βασικός ο Μαουρίσιο
Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε τον Βραζιλιάνο με τη βασική ενδεκάδα, την οποία παρέταξε με 4-4-2.
Τα πρώτα του πλάνα εν όψει του ντεμπούτου στον πάγκο του Παναθηναϊκού έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Και ποια είναι η είδηση; Η σκέψη του Ρουμάνου να ξεκινήσει στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βόλο τον Μαουρίσιο.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε τον Μαουρίσιο με τους βασικούς στο σημερινό πρόγραμμα, βάζοντας τον στη μεσαία γραμμή κάτι που φανερώνει πως τον έχει στα πλάνα του προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει.
Η δεύτερη είδηση; Το σχήμα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του ο 67χρονος τεχνικός. Ο Μπόλονι δοκίμασε το 4-4-2 και όλα δείχνουν πως με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσει τον Βόλο. Με τον Διούδη στο τέρμα, τους Φακούντο Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα (αντί του τραυματία Βέλεθ) και Ζαγαρίτη στην άμυνα, τον Κουρμπέλη μαζί με τον Μαουρίσιο αμυντικούς μέσους, τους Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα (έβαλες με τους αναπληρωματικούς τον Μπουζούκη) και τους Καρλίτος και Μακέντα στην επίθεση.
Ο Μπόλονι δοκίμασε και το δίδυμο Μαουρίσιο – Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας πως υπολογίζει με το «καλημέρα» στον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού.
- Δυτική Όχθη: Μία ματιά σε έναν παράνομο ισραηλινό οικισμό
- Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- NBA: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πίστονς (142-115), σπουδαίο διπλό για Καβαλίερς (126-130)
- Ηράκλειο: Είχε εντοπιστεί νεκρή στο λιμάνι το 2009 – Δεκαέξι χρόνια μετά ο φίλος της παραπέμπεται σε δίκη
- Αρκάς: Το γράμμα στον Αη Βασίλη
- Μύρισε χειμώνας: Πως μας επηρεάζουν τα αρώματα της φύσης;

