Φωτογραφίες με τη τουαλέτα αλλά και τον καναπέ μέσα από το γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση ανέβασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε δημοσιογράφο περί χλιδάτης ανακαίνισης.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε φωτογραφία από ένα δημοσίευμα με τίτλο «Χλιδάτη ανακαίνιση στο γραφείο του Νίκου Παπαθανάση – Παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για να…χαλαρώνει στο υπουργείο».

Στο σχόλιο της φωτογραφίας ο Κώστας Βαξεβάνης αναρωτιέται: «Ξέρει κάτι ο Άδωνις Γεωργιάδης γι’ αυτό το δημοσίευμα; Και δεν εννοώ αν αληθεύει. Εννοώ αυτό που ψιθυρίζουν από το γραφείο του Υφυπουργού που του πήρε τις αρμοδιότητες, πως αυτός γνωρίζει καλά πώς και γιατί γράφτηκε».

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης δεν άργησε να έρθει με μια απίστευτη ανάρτηση. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέβασε δύο φωτογραφίες, η μια όπως ενημερώνει από την μπανιέρα του Νίκου Παπαθανάση και η άλλη από τον καναπέ του υφυπουργού απαντώντας στο στα περί δήθεν πολυτελούς ανακαίνισης που ανέφερε το δημοσίευμα.

Εκτός από τις φωτογραφίες, ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στον Κώστας Βαξεβάνη ανέφερε στο σχόλιό του τα εξής: «Επειδή ασχολείστε όλη μέρα με ανοησίες και δήθεν φαγωμάρα, δες με τα μάτια σου την ‘πολυτελή’ μπανιέρα και το ‘διπλό’ κρεβάτι και μάλιστα με διπλό στρώμα που δήθεν έβαλε ο Νίκος Παπαθανάσης (ο καναπές ήταν για πέταμα και είναι δύο δεκαετιών…) κάπου ντροπή πια».