Εκτός από πολύ καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικά παιδιά.
Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, λοιπόν, με πρωτοβουλία του Θανάση, αναμένεται να συνδράμουν οικονομικά και να αποστείλουν είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα, η οποία ταλαιπωρήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα μπάσκετ της πόλης, που τους ευχαρίστησε γι’ αυτήν την πρωτοβουλία.
Η ανακοίνωση:
«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα!
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.
Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.
Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.