NBA : Κλείνουν θέση για τον τελικό οι Χιτ, 112-109 τους Σέλτικς

Με τον Τάιλερ Χίρο να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, οι Χιτ είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρώτη θέση στην Ανατολή

Μία νίκη απέχουν οι Χιτ από την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ, αφού επικράτησαν με 112-109 των Σέλτικς και προηγούνται με 3-1 στους τελικούς της Ανατολής.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την ξέφρενη κούρσα ήταν ο Τάιλερ Χίρο, ο οποίος έζησε τη βραδιά της ζωής του.

Ο 20χρονος γκαρντ σκόραρε 37 πόντους και ήταν η πιο αξιόπιστη επιλογή των Χιτ.

Ο Χίρο δεν ήταν μόνος και είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μπάτλερ (24 π.), Ντράγκιτς (22 π.) και Αντεμπάγιο (20 π.).

Πλέον οι Χιτ θέλουν την Παρασκευή να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι Σέλτικς θα παλέψουν για το θαύμα της ανατροπής.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-23, 50-44, 77-76, 112-109.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ (Σπόελστρα): Μπάτλερ 24 (9 ριμπάουντ), Κράουντερ 3 (1/7 τρίποντα), Αντεμπάγιο 20 (12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ρόμπινσον 3 (0/4 τρίποντα), Ντράγκιτς 22 (3), Χίροου 37 (9/11 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Ιγκουοντάλα 3 (1), Χιλ.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (Στίβενς): Μπράουν 21 (4/7 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τέιτουμ 28 (4/11 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Τάις 8 (9 ριμπάουντ), Σμαρτ 10 (1/8 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Γουόκερ 20 (3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χέιγουορντ 14 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Γουίλιαμς ΙΙΙ 4, Γουάναμεϊκερ 4, Οτζελέγιε, Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη

«Η κυβέρνηση καθυστέρησε τέσσερα χρόνια την εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας για το σχέδιο διαχείρισης κινδύνου πλημμύρας, κάτι που έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2021», δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος

Σύνταξη

«Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο

Μια βιντεοκλήση ρουτίνας μετατράπηκε σε θρίλερ, με τον γιο του Αμερικανού Προέδρου Μπάρον Τραμπ να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τον άγριο ξυλοδαρμό μιας φίλης του και να παρεμβαίνει καθοριστικά για τη σωτηρία της

Σύνταξη

Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία

Το γραφείο του Μακρόν ανακοίνωσε ότι η επιλογή του προέδρου να εμφανιστεί με γυαλιά ηλίου στη διάρκεια της ομιλίας του στο Νταβό έγινε για να προστατεύσει τα μάτια του εξαιτίας ενός σπασμένου αγγείου.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007