Μπάγερν : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τιάγκο – Αβέβαιο το μέλλον του
Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα με τη Λίβερπουλ να είναι ο πιο πιθανός μελλοντικός σταθμός στην καριέρα του σε περίπτωση αποχώρησης από την Μπάγερν Μονάχου
Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα με τη Λίβερπουλ να είναι ο πιο πιθανός μελλοντικός σταθμός στην καριέρα του σε περίπτωση αποχώρησης από την Μπάγερν Μονάχου.
Προς το παρόν όμως, ο Χάνσι Φλικ τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στο πλάνο του από τη στιγμή που το θέμα παραμένει στάσιμο.
Την ίδια ώρα πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Ισπανού με τους Πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι φαίνεται να έχουν οικονομικές διαφορές με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.
Πάντως το πρωί της Παρασκευής (11/9) ο 29χρονος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των Βαυαρών με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά για τη συνέχεια.
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
