Ζεσούς : «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, μπορεί την πρόκριση η Μπενφίκα»
Ο Ζορζέ Ζεσούς μίλησε για το ματς της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι οι αετοί δύσκολα θα κερδίσουν τον Δικέφαλο του βορρά
O Ζορζέ Ζεσούς μετά την φιλική νίκη της Μπενφίκα επί της Ρεν με 2-0 μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε περίπου 10 μέρες (15/9).
Ο προπονητής των αετών της Λισαβόνας έπλεξε το εγκώμιο του Δικεφάλου του βορρά τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κανείς την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, όμως ξεκαθάρισε ότι η Μπενφίκα μπορεί να περάσει στα play off του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον ΠΑΟΚ, όμως η Μπενφίκα έχει τη δυνατότητα να πάει στην Ελλάδα και να προκριθεί. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, τον έχουμε συναντήσει ξανά, είμαστε σίγουροι, ξέροντας όμως πως θα είναι ένα σκληρό ματς. Είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Περιμένουμε με αγωνία τους παίκτες που είναι με τις Εθνικές, ώστε να κάνουν ακόμα ποιοτικότερη την ομάδα μας»
- Πύργος: Μαθητής λυκείου πήγε στο σχολείο με μαχαίρι πεταλούδα – Συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγητή
- Το «καταραμένο» βενετσιάνικο παλάτσο που κάποτε ζωγράφισε ο Μονέ βγαίνει προς πώληση – Η ιστορία του
- Εντοπίστηκε όχημα στην Ομόνοια με 45 κιλά κάνναβης – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε στούντιο ηχογράφησης
- Καραϊβική: Βίντεο από το ρεσάλτο των πεζοναυτών των ΗΠΑ στο δεξαμενόπλοιο Olina
- ΣΥΡΙΖΑ: «Διάλογος» με αρνητικά τετελεσμένα για τους αγρότες από την κυβέρνηση, που υπερψήφισε τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur
- Δένδιας: Η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορα του Ελληνισμού – Απαραίτητες οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις




