«Όχι της Σάο Πάολο στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Πέρι»
Βραζιλιάνικο δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ στη Σάο Πάολο για τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Λούκας Πέρι, η οποία όμως απορρίφθηκε.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως αναζητά τερματοφύλακα μιας και είναι αρκετά πιθανό να πωληθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν κρούση στη Σάο Πάολο για τον 22χρονο πορτιέρο, Λούκας Πέρι.
Όπως αναφέρεται στη χώρα του καφέ, η πρόταση του Δικεφάλου αφορούσε δανεισμό του διεθνή με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας τερματοφύλακα αλλά η απάντηση της Σάο Πάολο ήταν αρνητική.
Μάλιστα τον Ιούλιο φέρεται να είχε δείξει ενδιαφέρον η Εβερτον για τον Πέρι ο οποίος το 2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός για πέντε μήνες στην Κρίσταλ Πάλας.
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από τις Συκιές Θεσσαλονίκης
- Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ το Μαϊάμι από το Λος Άντζελες»
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο





