
Κλοπ: «Τα πήγε πολύ καλά ο Τσιμίκας στο ντεμπούτο του»
Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 24χρονο αριστερό μπακ και την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Reds
Το ντεμπούτο του – έστω και ανεπίσημα – πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίστηκε στη φιλική νίκη των Reds με 3-0 επί της Στουτγκάρδης και ήταν θετικός στα καθήκοντά του, περνώντας στο ματς ως αλλαγή του Ρόμπερτσον στο δεύτερο ημίχρονο.
Κάτι που υποστήριξε και ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή των πρωταθλητών Αγγλίας να μιλάει με θετικά λόγια για την πρώτη του εμφάνιση με την Λίβερπουλ.
«Τα πήγε καλά, πολύ καλά. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης, προφανώς και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση όπως θα ακούσετε και από τη δική του συνέντευξη. Αλλά είναι πολύ καλός παίκτης και τα πήγε μια χαρά. Φυσικά, η νέα του πρόκληση είναι να συνηθίσει όσα κάνουμε στην άμυνα. Θα πάρει χρόνο, αναμφίβολα. Όταν, όμως, έχει τη μπάλα στα πόδια, δεν είναι τόσο άσχημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας




