Πρόεδρος Λιόν: «Η Γιουβέντους ασκούσε πίεση στην διαιτητή»
Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, μίλησε για την πρόκριση της Λιόν στο Final 8 του Champions League, ρίχνοντας... βόμβες
Η Λιόν έκανε το… θαύμα της και προκρίθηκε στο Final 8 του Champions League. Εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς μίλησε για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους, ρίχνοντας… βόμβες. Ο ισχυρός άνδρας της Λιόν εμφανίστηκε εξοργισμένος στις δηλώσεις του, καθώς τόνισε πως οι Ιταλοί ασκούσαν πίεση στον διαιτητή του αγώνα.
«Πέρασα πολύ ωραία. Ομως από τον πάγκο, ασκούσαν εντονότατη πίεση στον διαιτητή. Ηταν απαίσιο. Ενιωσα ότι η Γιουβέντους δεν μπορούσε να χάσει, δεν ήταν δυνατό. Αλλά ο διαιτητής ήταν πολύ καλός. Υπήρχε μια ένταση στον ιταλικό πάγκο» τόνισε ο πρόεδρος της Λιόν σε συνέντευξή του στην «Progress».
Για την διακοπή της Ligue 1: «Είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο. Είναι μια βαθιά αδικία και δεν θα την συγχωρήσω. Η καρδιά μας αιμορραγεί κάθε ημέρα από αυτό. Θα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να δείξουμε ότι αυτή η στάση της L1 ήταν άδικη για την ομάδα μου».
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
- BTS: Οι «βασιλιάδες» της K-pop επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια σιωπής

