Συνάντηση Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Βουλγαρίας: Ο κοροναϊός και οι εξελίξεις στην αν. Μεσόγειο
Η πορεία της πανδημίας του κοροναϊού στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχάριοβα.
Η πορεία της πανδημίας του κοροναϊού στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Εκατερίνα Ζαχάριοβα.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης οι διασυνοριακές διελεύσεις και οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η επίσκεψη της κ. Ζαχάριοβα επαναβεβαιώνει τούς πολύ ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες.
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι απαντώντας σε σχόλιο της κ. Ζαχάριοβα – ότι Βουλγαρία και Ελλάδα αποτελούν παράδειγμα για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το δύσκολο παρελθόν και να υπάρξει συνεργασία – ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να αντλούμε τα σωστά διδάγματα από την Ιστορία και να την αντιλαμβανόμαστε ως γέφυρα προς το μέλλον.
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είνα η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Αυτό που ξέρουμε με Παναθηναϊκό»
- Κύκλωμα λαθρεμπορίας καπνού: Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι 25 συλληφθέντες
- Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 2-0: Γλυκόπικρη νίκη μετά από δυο μήνες, με… υπογραφή Μπαρτόλο
- Στην Αθήνα τα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο της Χίου – 2,5 ετών το μικρότερο
- Γροιλανδία: Η κρίση δεν έχει τελειώσει – Θετικές οι συνομιλίες, αλλά το αποτέλεσμα αβέβαιο


