Αζάρ : Ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου σε ατομικό επίπεδο
Ο Έντεν Αζάρ μίλησε για την φετινή χρονιά και ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε για τον ίδιο
Ο Έντερ Αζάρ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του, στην πρώτη του σεζόν στην Ρεαλ Μαδρίτης. Οι πολλοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση, τον ποδοσφαιριστή που ήταν στην Τσέλσι.
Ο ίδιος μίλησε για την φετινή σεζόν και δήλωσε απογοητευμένος σε ατομικό επίπεδο. Ωστόσο, το γεγονός ότι ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, έδειξε να τον παρηγορεί. Φέτος, σε 21 παιχνίδια, σκόραρε μόλις ένα γκολ και μοίρασε επτά ασίστ.
Αναλυτικά, είπε: «Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, αλλά ελπίζω πως τη νέα σεζόν, δεν θα έχω τέτοια προβλήματα. Στην πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ, καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές Ισπανίας. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερο. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο, ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου. Θα την έλεγα και περίεργη σεζόν, μετά από όσα έχω περάσει. Η σεζόν μπορεί να βελτιωθεί και ο επόμενος τίτλος πρέπει να είναι το Champions League, αν και θα είναι δύσκολο επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια δύσκολη ομάδα».
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



