ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 17,5% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο
Μείωση 17,5% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο εφέτος.
Μείωση 17,5% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο εφέτος, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, εκδόθηκαν 960 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 194,3 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 960,4 χιλιάδες m3 όγκου. Με αποτέλεσμα, να καταγραφεί μείωση 22,8% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 20,5% στην επιφάνεια και 17,5% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019).
Το α’ τετράμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο αύξηση 23,8% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 31,1% στην επιφάνεια και 31% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Απριλίου 2019.
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)




































![Χρυσές λίρες: Πόσες αγόρασαν και πούλησαν οι Έλληνες το 2025 [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ΛΙΡΕΣ-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442