
Ρεάλ Μαδρίτης: Σε καραντίνα ο Γιόβιτς
Ξανά στο επίκεντρο ο Λούκα Γιόβιτς, με τον Σέρβο να βρίσκεται σε καραντίνα.
Για άλλη μια φορά, ο Λούκα Γιόβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή του «Jugones» του «El Chiringuito Tv» πρόσφατα ήταν μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 22χρονος φορ έχει απασχολήσει αρκετά τους Μαδριλένους με τα καμώματά του. Τις τελευταίες δύο μέρες, φυσικά απέχει από τις προπονήσεις, ενώ στα πρώτα τεστ που έκανε, βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό.
O Σέρβος επιθετικός έχει καταγράψει 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Να σημειωθεί, πως στην περίοδο της καραντίνας είχε σπάσει το lockdown και είχε βρεθεί παράνομα στη Σερβία.
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών



