«Κοντά στη Φενερμπαχτσέ ο Λορέντζο Μπράουν»
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται ο τουρκικός σύλλογος.
Ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και οι εμφανίσεις του έχουν δημιουργήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Παναθηναϊκού.
Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόναθαν Γκαρθία, αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι ο 29χρονος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Φενερμπαχτσέ και ότι εντός των ημερών πρόκειται να φτάσουν σε ολοκλήρωση της συμφωνίας τους.
Η τουρκική ομάδα διανύει την εποχή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στον πάγκο της και κάνει ήδη τις πρώτες της κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Τη φετινή σεζόν, ο Μπράουν μέτρησε κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα παίζοντας 23 λεπτά σε 49 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους

