Η Λάτσιο συνεχίζει στο «κυνήγι» της Γιουβέντους
Η Λάτσιο πραγματοποίησε άλλη μια ανατροπή μετά από αυτήν κόντρα στην Φιορεντίνα, επικρατώντας της Τορίνο με 2-1 και έτσι έμεινε σε απόσταση βολής από την Γιουβέντους.
Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η Λάτσιο. Μετά από το παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα, η ομάδα της Ρώμης πραγματοποίησε ακόμη μια ανατροπή σε διάστημα λίγων ημερών και μείωσε την διαφορά στον έναν βαθμό από την Γιουβέντους, η οποία αντιμετωπίζει την Τζένοα.
Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντρέα Μπελότι. Ύστερα το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Λάτσιο ανέβασε τις γραμμές, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε στην αρχή του δεύτερου, καθώς στο 48’ ο Αλμπέρτο βρήκε αριστερά τον Ιμόμπιλε και εκείνος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 72’ ο Σιρίγκου έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Σάβιτς αλλά στο ίδιο λεπτό, ο Παρόλο με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε και στον Μπρέμερ, έκανε το 2-1. Από εκεί και ύστερα η Λάτσιο έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης μέχρι το τέλος και σημείωσε την 200η νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα.
ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι (59’ Ανσάλντι), Ενκουλού, Λιάνκο, Άινα (70’ Εντέρα), Μπρέμερ (80’ Μίλικο), Μεϊτέ, Ρινκόν, Λούκιτς (80’ Ντζιντζί), Βέρντι (59’ Μπερενγκέρ), Μπελότι
ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου, Αλμπέρτο, Πάτρικ (90’ Άντερσον), Λατσάρι (90’ Μπάστος), Καϊσέδο (59’ Κορέα), Σάβιτς, Γιόνι (59’ Λουκάκου), Παρόλο, Ιμόμπιλε
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον

