Μπατίστα : «Δεν πιάνεται στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»
Ντάνιελ Μπατίστα... εμπιστευτικό, μέρος πρώτο! Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο «10» για το επικείμενο ντέρμπι των δυο ομάδων, αποθεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς.
ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν αύριο (28/6) τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs. Δυο ομάδες, που προσφέρουν πάντα θέαμα, συγκινήσεις και κόντρες σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση.
Ένα όνομα που έχει συνδεθεί με την ιστορία και των δύο συλλόγων, είναι αναμφίβολα ο Ντάνιελ Μπατίστα. Ένας επιθετικός, που είχε… στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αμυντικών. Ο 55χρονος πέρασε από τον Ολυμπιακό, μένοντας στον Πειραιά για τρεις σεζόν. Από το 1992 μέχρι και το 1995. Με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», κατέγραψε 91 συμμετοχές, στέλνοντας 19 φορές την μπάλα στο πλεκτό, ενώ είχε και 2 ασίστ.
To10.gr επικοινώνησε με τον 55χρονο παλαίμαχο επιθετικό, ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Ντάνιελ Μπατίστα αναφέρθηκε στον παίκτη που βρισκόταν με… κλειστά μάτια στο χορτάρι, αλλά και στο γκολ που ξεχωρίζει με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ιράν: Αρνείται να συζητήσει το πυραυλικό του πρόγραμμα και αυτό είναι «πολύ μεγάλο πρόβλημα», λέει ο Ρούμπιο
- Ουκρανία: Εκρήξεις συγκλονίζουν το Κίεβο, το Χάρκοβο και τη Ζαπορίζια – Ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους
- Κούβα: «Οι επιβαίνοντες στο αμερικανικό ταχύπλοο, είχαν τυφέκια εφόδου και αλεξίσφαιρα» – Ήταν κάτοικοι ΗΠΑ
- Ρατσιστική επίθεση Τραμπ σε μουσουλμάνες βουλευτές που θα έπρεπε «να εισαχθούν σε ψυχιατρείο» πριν απελαθούν
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ έδωσε εντολή να αυξηθούν τα αποθέματα σε πυρηνικά όπλα
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ διεξάγουν δική τους έρευνα για το περιστατικό στην Κούβα

