Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεργάτες Μαρτίνς : «Το μέλλον μας είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό»

Συνεργάτες Μαρτίνς : «Το μέλλον μας είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό»

Οι βοηθοί του Πέδρο Μαρτίνς μίλησαν για την πορεία τους στο μεγάλο λιμάνι και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Αντόνιο Ενρίκες, μίλησαν στο νέο e-mag του Ολυμπιακού για την «ερυθρόλευκη» περιπέτειά τους και εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίησή τους που θα συνεχίσουν στο μεγάλο λιμάνι. «Το μέλλον μας είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι δύο βοηθοί του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά:

Για τον ερχομό τους στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

Αντόνιο Ενρίκες: «Πάντα πίστευα ότι τουλάχιστον θα ολοκληρώναμε το πρώτο μας συμβόλαιο στην ομάδα, γιατί αυτό συνέβαινε σε όλους τους συλλόγους από όπου περάσαμε. Τρία χρόνια στη Μαρίτιμο, τρία χρόνια στη Ρίο Άβε και δύο χρόνια στη Βιτόρια. Πίστευα πως παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλούς προπονητές, εμείς θα καταφέρναμε να μεταδώσουμε την ποιότητα που φέρναμε σε όλους τους συλλόγους που δουλέψαμε. Ήμουν λοιπόν σίγουρος ότι τουλάχιστον το πρώτο συμβόλαιο θα το ολοκληρώσουμε ως το τέλος. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό».

Ρουί Πέδρο Κάστρο: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει ένα στάτους στην Ελλάδα, στο παγκόσμιο και σε αυτή την περίπτωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα. Στην Ελλάδα πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο, όμως βήμα-βήμα θα συνεχίσουμε. Με αυτή την έννοια έχουμε ήδη καταφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πολλά και έτσι θα συνεχίσουμε βήμα-βήμα προσπαθώντας να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα. Δεν ξέρω ως που θα καταφέρουμε να φτάσουμε, ωστόσο θα τα δούμε όλα για να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους».

Για τις διαφορές στο ποδόσφαιρο των δύο χωρών:

Αντόνιο Ενρίκες: «Το πάθος στην Ελλάδα είναι τεράστιο για όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το θέαμα μέσα στο παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Θα μου άρεσε πολύ αν συνέβαινε κάτι που θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το θέαμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή που παίζει εδώ στην Ελλάδα. Αυτό είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Αυτό πάνω απ’ όλα. Όπου κι αν παίξαμε, όλες οι ομάδες έχουν σπουδαία ποιότητα, όμως αυτό θα έδινε ένα τεράστιο άλμα όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και σε όλες τις ομάδες. Όλες θα μπορούσαν να παρουσιάζουν καλύτερο θέαμα και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα έχει πάρα πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, αλλά αυτός ο μικρός παράγοντας θα μπορούσε να βελτιώσει πολύ γρήγορα και ακόμα το ποδόσφαιρο».

Ρουί Πέδρο Κάστρο: «Νομίζω πως οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Ίσως το πορτογαλικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερα δουλεμένο όσον αφορά τις ακαδημίες και μπορεί και δίνει παίκτες στις πρώτες ομάδες. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτό τον τομέα θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο κάνοντας το επόμενο βήμα έτσι ώστε το πρωτάθλημα να έχει περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο συμβαίνει σποραδικά. Σε αυτό τον τομέα μπορεί να εξελιχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον τους όπως το έχουν φανταστεί:

Αντόνιο Ενρίκες: «Φιλοδοξία μου για το άμεσο μέλλον είναι να συνεχίσω να βοηθώ τον Πέδρο και να βοηθάω να μεγαλώνει αυτός ο τεράστιος σύλλογος. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου για το άμεσο μέλλον και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος, μόνο σε αυτό».

Ρουί Πέδρο Κάστρο: «Το μέλλον μου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό και οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν όριο, όπως και οι φιλοδοξίες του συλλόγου».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024