
Πάει δανεικός στην Έβερτον ο Κουτίνιο
Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν κι όλα δείχνουν ότι η Μπαρτσελόνα θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Έβερτον.
Η Μπάγερν δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κουτίνιο και η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να συμφωνήσει με την Έβερτον για νέο δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.
Οι Βαυαροί είναι απογοητευμένοι από τον Βραζιλιάνο και την προσφορά του τη φετινή σεζόν και δεν πρόκειται να τον κρατήσουν και να πληρώσουν δηλαδή 107 εκατ. λίρες στους μπλαουγκράνα.
Για αυτό τον λόγο και η Μπάρτσα ψάχνεται για να τον δώσει και πάλι δανεικό αλλά αυτή τη φορά στην Αγγλία.
Στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να μπουν οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Νιούκαστλ, με τα τελευταία ρεπορτάζ ωστόσο να αναφέρουν πως η Μπάρτσελόνα έχει άλλη ομάδα στο μυαλό της για να έρθει σε συμφωνία.
Ο λόγος για την Έβερτον με την Μπάρτσα να θέλει να τον παραχωρήσει στα ζαχαρωτά ως δανεικό, ενώ την ίδια ώρα προσφέρονται να καλύψουν το 1/3 του μισθού του για να προχωρήσει το deal.
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός


