«Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Μάνταλο»
Τουρκική ιστοσελίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον αρχηγό της ΑΕΚ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντέμ Λιάγιτς.
Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέτρο Μάνταλο αποκαλύπτει η τουρκική ιστοσελίδα «kartalhaber.com» που συνδέει την περίπτωση του αρχηγού της ΑΕΚ με αυτή του Αντέμ Λιάγιτς.
Ο Σέρβος άσος είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν τελικά αυτό συμβεί, η Μπεσίκτας θα κινηθεί για τον Μάνταλο.
Μάλιστα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη κρούση προς τον παίκτη και αναφέρει πως η πρόταση προς την ΑΕΚ θα είναι στις 800.000 ευρώ.
Κάτι που αν ισχύει βέβαια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί η Ένωση να μπει σε συζητήσεις με ένα τόσο χαμηλό ποσό.
Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται επίσης η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος ο Μάνταλος με 11 γκολ και 10 ασίστ και μένει να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξει όντως ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας.
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
