Ο Σανέ θα πάει στο Μόναχο με ένα χρόνο καθυστέρηση
Η Μπάγερν σκοπεύει να ολοκληρώσει φέτος την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.
Με τη μεταγραφή που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το καλοκαίρι του 2019, ενδέχεται να αρχίσει τη ενίσχυση της τη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο η Μπάγερν Μονάχου. Όπως αναφέρουν τα βαυαρικά ΜΜΕ, ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Λιρόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι.
Οι παράγοντες της Μπάγερν δεν έχουν μεταβάλλει τον σχεδιασμό τους και θέλουν να φέρουν τον Σανέ στο Μόναχο. Ο ποδοσφαιριστής θα ερχόταν πριν ένα χρόνο, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε στο Λονδίνο.
Η διοίκηση της Μπάγερν σκοπεύει να προτείνει 65 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι και το θεωρεί ικανοποιητικό για τα δεδομένα της εποχής. Ο Σανέ έχει απαντήσει ήδη καταφατικά και απομένει το «οκ» των Άγγλων για να κλείσει η συμφωνία.
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα


