Στις δύσκολες ώρες που περνά η Ιταλία είναι αφιερωμένο το καινούργιο τραγούδι του Στέλιου Φωτιάδη «Fratelli amici italiani».
O Στέλιος Φωτιάδης, εμπνέεται από την καραντίνα, τη φρίκη του κοροναϊού και τους χιλιάδες νεκρούς που είχε η γειτονική χώρα και γράφει ένα τραγούδι αφιερωμένο στους Ιταλούς.
«Βλέποντας το δράμα που συντελείται στη γειτονική μας χώρα έγραψα από καρδιάς αυτό το τραγούδι. Το αφιερώνουμε στους φίλους Ιταλούς και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς κι όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι» αναφέρει ο ίδιος.
Στο κομμάτι τραγουδούν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Γλυκερία, η Φωτειινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιώργος Νταλάρας.
Συμμετέχει ακόμα η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και το σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλoυ υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη.
Την εξαιρετική σκηνοθεσία έχει κάνει ο Νίκος Σούλης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας