Ένθερμος υποστηρικτής της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι ο Εμάνουελ Μακρόν, επειδή θεωρεί ότι οι συνθήκες με τον κοροναϊό δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή τους.
Ο γάλλος πρόεδρος έδωσε εντολή να διακοπούν οριστικά όλα τα πρωταθλήματα στη χώρα του και δεν άφησε περιθώριο στις ομοσπονδίες να εξετάσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν.
Ο Μακρόν δεν περιορίζεται στα της πατρίδας του, αλλά επιδιώκει τη διαμόρφωση μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο ζήτημα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Μακρόν έχει εξουσιοδοτήσει την υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, να επικοινωνήσει με τους ομολόγους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ενημερώσει για τις απόψεις της γαλλικής κυβέρνησης.
Η γαλλίδα υπουργός φέρεται να έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον ιταλό υπουργό, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, αλλά και με το γερμανό ομόλογό της.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μία εβδομάδα μετά την ήττα από την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες περνώντας με «διπλό» από το «Ένερτζι Στάντιον» απέναντι στην Κολονία με 2-1 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga.
LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.