Ένθερμος υποστηρικτής της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι ο Εμάνουελ Μακρόν, επειδή θεωρεί ότι οι συνθήκες με τον κοροναϊό δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή τους.
Ο γάλλος πρόεδρος έδωσε εντολή να διακοπούν οριστικά όλα τα πρωταθλήματα στη χώρα του και δεν άφησε περιθώριο στις ομοσπονδίες να εξετάσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν.
Ο Μακρόν δεν περιορίζεται στα της πατρίδας του, αλλά επιδιώκει τη διαμόρφωση μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο ζήτημα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Μακρόν έχει εξουσιοδοτήσει την υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, να επικοινωνήσει με τους ομολόγους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ενημερώσει για τις απόψεις της γαλλικής κυβέρνησης.
Η γαλλίδα υπουργός φέρεται να έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον ιταλό υπουργό, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, αλλά και με το γερμανό ομόλογό της.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Αυτά δεν γίνονται. Ο Άρης των 10 παικτών από το 40′ (αποβλήθηκε ο Γκαρέ) πέταξε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει (ανάμεσα τους και δύο χαμένα πέναλτι με Ράτσιτς και Μορόν) κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.
Η Λεβερκούζεν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, το γύρισε αλλά στο τέλος η Φράιμπουργκ πήρε τον βαθμό (3-3) στην έδρα της – Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Bundesliga.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις του και ταυτόχρονα στις νίκες, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση του Πανιωνίου (20-5) για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.