
Σεμέδο: «Μου λείπει το Καραϊσκάκη»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξέφρασε την αγάπη του προς το γήπεδο του Ολυμπιακού, «Γ. Καραϊσκάκης» και την ανυπομονησία του να επιστρέψει στο γήπεδο των ερυθρόλευκων
Είναι αλήθεια πως όλοι μας επιζητούμε διακαώς να επιστρέψει η κανονικότητα.
Να σταματήσει αυτός ο εφιάλτης του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί με ραγδαίο τρόπο σε όλο τον πλανήτη και να γυρίσουμε πίσω στην όμορφη… ρουτίνα μας. Και προπαντώς να δούμε επιτέλους λίγη μπάλα. Να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις ξανά, όταν καταστεί εφικτό και ασφαλές αυτό, και να απολαύσουμε όλους τους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Την ίδια αδημονία με εμάς φυσικά έχουν οι ομάδες και οι παίκτες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν λίγη ώρα έκανε ανάρτηση με το «Γ. Καραϊσκάκης» και έδειξε την ανυπομονησία της για να επιστρέψει στο γήπεδο αυτό.
Το ίδιο και ο Ρούμπεν Σεμέδο! Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση, με τη φωτογραφία του Φαληρικού Σταδίου και τη λεζάντα «Miss You», δηλαδή «Μου λείπεις».
Δείτε την ανάρτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού:
- Αντιπολιτευτικά πυρά για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Τίποτα δεν θα είχαμε μάθει αν δεν υπήρχε η ευρωπαία εισαγγελέας»
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τέλος οι περιοδείες για τη Μαντόνα παρά το νέο άλμπουμ;
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Ζωτικοί Χώροι» / Vital Spaces: Εγκαίνια για την εικαστική έκθεση στο «Nō» της οδού Αντισθένους
- Κοβέσι: Υπάρχει θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις της ευρωπαϊκής εισαγγελίας – Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις


