
Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού!
Ο Τούρκος πορτιέρε είχε νοσηλευτεί με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αλλά η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα πήρε εξιτήριο.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον παλαίμαχο πορτιέρο, Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο παλαίμαχος Τούρκος τερματοφύλακας όχι μόνο ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για αρκετές ημέρες.
Ο Ρουστού Ρετσμπέρ έδωσε μια μεγάλη μάχη και τελικά κατάφερε να βγει νικητής, με την είδηση της εξόδου από το νοσοκομείο να προκαλεί χαρά στους συμπατριώτες του, αλλά και σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.
Ο πρώην διεθνής άσος των Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη από τους γιατρούς. Ο 46χρονος Ρουστού, όμως, δεν τα παράτησε.
Εδωσε τη μάχη και βγήκε νικητής, η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά και πήρε εξιτήριο, αλλά είναι φυσικά υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα σπίτι του.
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες
- Κεφαλονιά: «Την βγάλαμε έξω για να πάρει αέρα» – «Θα έλεγαν ότι τη βρήκαν στο δρόμο» – Σοκάρουν οι καταθέσεις των συλληφθέντων
- Το «The White Lotus» μετακομίζει στις Κάννες


