
FIFPro : Χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι αν δεν τελειώσει η σεζόν
Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει μέσω του γραμματέα της πως χιλιάδες άνθρωποι δε θα έχουν δουλειά αν δεν ολοκληρωθεί ομαλά η χρονιά
Το πρώτο μέλημα για την UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, όπως προκύπτει και από την (άτυπη) κόντρα της με το Βέλγιο και την απόφασή του να τελειώσει αμέσως το πρωτάθλημα λόγω της κρίσης του κοροναϊού.
Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όμως η συνέχιση της σεζόν μοιάζει η μοναδική λύση, ειδικά από τη στιγμή που σκέφτεται πως χιλιάδες θα είναι οι άνθρωποι που δε θα έχουν δουλειά για μήνες αν δεν τελειώσει η χρονιά.
Από τη μεριά της, η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει, μέσω του γενικού γραμματέα της, το μεγαλύτερο κίνδυνο που κρύβει η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.
Ο Γιόνας Μπάερ Χόφμαν είπε πως «η πίεση θα είναι τεράστια αν δεν τελειώσει η σεζόν. Οι σύλλογοι θα έχουν μια τρύπα έξι μηνών στα έσοδά τους. Χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία θα χάσουν τις δουλειές τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές».
- Κρήτη: Τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια στο Ηράκλειο
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – 2η ημέρα: Πηγαδάκια, πρωτοκλασάτοι και οι ψηφοφορίες που έδειξαν ισορροπίες
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- Στη φυλακή ακόμα τέσσερις για το κύκλωμα απάτης με το ΦΠΑ, ανάμεσά τους και πρώην παίκτης ριάλιτι
- Ωρα της Γης: Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε» – Το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Ακρόπολη στο σκοτάδι




