
Κοροναϊός : Όχι μόνο έσπασε την καραντίνα, αλλά έκανε…. πάρτι ο Μαραντόνα
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν βάζει μυαλό με τίποτα και δεν τον σταματάει ούτε ο κορωνοϊός, με τον αργεντινό σταρ να «σπάει» την καραντίνα και να κάνει πάρτι.
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι για ακόμα μια φορά πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της Αργεντινής όχι για καλό λόγο όμως, αφού κατηγορείται από παραβίασε την καραντίνα που ισχύει στην Αργεντινή για να κάνει ένα πάρτι για τον ανιψιό του που γιόρτασε τα γενέθλια του.
Το περιστατικό συνέβη πριν από 15 ημέρες, ενώ ο Αργεντινός δεν δίστασε να καλέσει και την γειτόνισσα με την οποία… φλέρταρε κιόλας.
Από τη μεριά του, το περιβάλλον του Μαραντόνα αναφέρει ότι το πάρτι ήταν την προηγούμενη, από την ημέρα που εμφανίζεται ότι… έσπασε την καραντίνα, όταν ακόμα δεν είχε επιβληθεί.

- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια σκοτώνονταν καθημερινά στον πόλεμο στην Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας


