Κοροναϊός : 92χρονος βάφει τα μαλλιά της γυναίκας του στην καραντίνα
Η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ήταν εκείνη που εντόπισε την φωτογραφία και την ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.
Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει διάφορες πτυχές του ταλέντου μας και της δημιουργικότητάς μας.
Αυτό συνέβη στον 92χρονο άνδρα που βρήκε τον τρόπο να δείξει στη γυναίκα του την αγάπη του βάφοντας τα μαλλιά της.
Τη φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού, που μετέτρεψε την κουζίνα του σπιτιού του σε hair salon, την ανέβασε στο facebook της η εγγονή του Yael Shapira Avraham.
«Σε κάθε περίσταση, ο παππούς μου ανησυχεί αν η γιαγιά μου νιώθει περιποιημένη. Δεν βλέπεις τέτοια πράγματα κάθε μέρα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε την περασμένη Δευτέρα.
Να σημειωθεί ότι η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ήταν εκείνη που εντόπισε την φωτογραφία και την ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.
- Δασμοί Τραμπ: Τι μέλλει γενέσθαι έπειτα από την ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου
- Τουρκία: Ανακοίνωσε την ενσωμάτωση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου σε drone
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος




