
Συζητήσεις για αναβολή και στα πλέι οφ της Super League
Η Super League εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού
Η εξάπλωση του κοροναϊού σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, βάζει «λουκέτο» στις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων της Euroleague, αλλά και του Champions και του Europa League.
Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν, τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες επηρεάζουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη Super League να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρωτάθλημα και να αναβάλλει επ’ αόριστον τα πλέι οφ λόγω της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, στη Λίγκα γίνονται συζητήσεις για αναβολή των πλέι οφ ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες, καθώς υπάρχει γενικότερα προβληματισμός για τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα από τον κοροναϊό.
Η Super League έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση για αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πλέον να διακοπεί και το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το «BBB» για την ελληνική οικονομία


