
Συζητήσεις για αναβολή και στα πλέι οφ της Super League
Η Super League εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού
Η εξάπλωση του κοροναϊού σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, βάζει «λουκέτο» στις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων της Euroleague, αλλά και του Champions και του Europa League.
Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν, τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες επηρεάζουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη Super League να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρωτάθλημα και να αναβάλλει επ’ αόριστον τα πλέι οφ λόγω της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, στη Λίγκα γίνονται συζητήσεις για αναβολή των πλέι οφ ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες, καθώς υπάρχει γενικότερα προβληματισμός για τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα από τον κοροναϊό.
Η Super League έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση για αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πλέον να διακοπεί και το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.
- Η συλλογή τροπαίων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό: Έφτασε τους 345 τίτλους
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17-12: Κυρίαρχοι οι Πειραιώτες, ξανά πρωταθλητές
- Ο Vanilla Ice επιμένει ότι θα εμφανιστεί στην «γιορτή» του Τραμπ
- Ναταλία Γερμανού: «Η Γωγώ Μαστροκώστα αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά»
- Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι στάθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό το 2024 (vid)
- Champions League: Η Παρί θέλει το repeat και η Άρσεναλ το πρώτο – Ζωντανά το pregame του μεγάλου τελικού στο MEGA



