
Κοροναϊός : Αναβάλλεται και ο Μαραθώνιος των Παρισίων
Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του Μαραθωνίου, καθώς η αρχική ημερομηνία κρίθηκε επικίνδυνη για τους περίπου 60.000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Οι επιπτώσεις της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού στην Ευρώπη, «κτύπησε» και τον Μαραθώνιο των Παρισίων.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή του για τις 18 Οκτωβρίου, καθώς η αρχική ημερομηνία της 5ης Απριλίου, κρίθηκε επικίνδυνη για τους περίπου 60.000 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Ο Μαραθώνιος των Παρισίων είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και συγκεντρώνει πλήθος συμμετεχόντων και επισκεπτών, δεδομένου πως οι δρομείς ακολουθούν την διαδρομή από τα Ηλύσια Πεδία προς την Οπερα, την Βαστίλλη, το Δάσος της Βινσέν, την Παναγία των Παρισίων, τον Πύργο του Αϊφελ και το Δάσος της Βουλόνης.
- Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία της 59χρονης «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκε με μια ζώνη στον λαιμό της
- Σάκκαρη και Μπαντόσα προπονήθηκαν μαζί στο Τσάρλεστον (vid)
- Ο πόλεμος καθηλώνει τα αεροπλάνα – Αλλαγές και ακυρώσεις στις διεθνείς πτήσεις
- Ενοίκια: Νέα προθεσμία για το «τέλος στα μετρητά» – Όλες οι αλλαγές
- Ρενουάρ, Σεζάν, Ματίς: Κλοπή έργων τέχνης 9 εκατ. ευρώ στην Πάρμα
- Κρήτη: Γνωστός γιατρός στο Ηράκλειο έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του

