Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα 80-84
Οι Γερμανοί κόντραραν στα ίσα την Μπαρτσελόνα, όμως με ηγέτη τον Ντιλέινι κι επιθετικό πλουραλισμό, οι Καταλανοί πήραν μια αγχωτική νίκη.
Καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει δίχως μάχη, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, ανεξάρτητα με το ποιος συναντά ποιον. Η Μπαρτσελόνα είχε το όνομα, αλλά ζορίστηκε για να ρίξει το… τείχος του Βερολίνου και να κάμψει την αντίσταση της Άλμπα (80-84). Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά έφτασαν στο φινάλε για να «κλειδώσουν» τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι έκαναν εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο, όπου κι επιβλήθηκαν με επιμέρους σκορ 28-11. Ήταν κι η μοναδική περίοδος που κέρδισαν, χωρίς αυτό να είναι αρκετό. Ο Χέρμανσον ήταν ο πιο επικίνδυνος των Γερμανών, ο Νόκο με τον Σίκμα και τον Έρικσον ήταν διψήφιοι, αλλά απέναντι υπήρχε περισσότερο ταλέντο.
Πρώτος και καλύτερος όλων ο Ντιλέινι, ο οποίος μετέτρεψε το αναιμικό 77-78 του 38ου λεπτού σε 77-80, για να απαντήσει ο Χέρμανσον (79-80). Άστοχος ο Χίγκινς, άστοχος ο Νόκο, ασίστ του Ντιλέινι στον Τόμιτς κι αυτός με 2/2 βολές έκανε το 79-82. Αμέσως φάουλ στον Σίκμα 80-82 με 1/2 βολές, 80-84 ο Κούριτς από ασίστ του Χίγκινς και τέλος.
Ο Μίροτιτς έκανε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, ο Αμπρίνες ήταν ο καλύτερος βάσει αριθμών, η Μπαρτσελόνα έχει τρομερό υλικό, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη βραδιά της βρίσκει τρόπο να πάρει αυτό που θέλει.
Τα δεκάλεπτα: 18-27, 46-38, 62-66, 80-84.
- «Ελ. Βενιζέλος»: Νέα βλάβη σε ραντάρ – Αναμένονται καθυστερήσεις στις πτήσεις – Ανακοίνωση ΕΕΕΚΕ
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έπαιζε τα ρέστα της για τη Χατζηδάκη, λόγω των αποκαλύψεων για τον γαλάζιο Χιλετζάκη
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία
- Data Centers και Data Lakes: η στρατηγική ανάγκη της νέας εποχής και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των οργανισμών που αξιοποιούν τα δεδομένα
- Λούκας Γιώρκας: Η πρεμιέρα με φίλους σε μουσική σκηνή του Πειραιά
- Αλέξανδρος Γκιννής: Όταν η Ομοσπονδία Χιονοδρομίας δεν σέβεται τους αθλητές της


