
Γεωργάτος : Στο 60% των δυνατοτήτων του είναι ακόμα ο Τσιμίκας
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος τοποθετήθηκε για την εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Κώστας Τσιμίκας με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ακόμα δεν είναι ούτε στο 60% των δυνατοτήτων του
Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κώστα Τσιμίκα και τον έφερε στον Ολυμπιακό, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για τον… διάδοχό του και υποστήριξε ότι έχει να δώσει ακόμη πιο πολλά.
Η απόδοση του διεθνούς μπακ, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στη φάση του νικητήριου γκολ, έκαναν πολύ κόσμο να απευθυνθεί, μέσω social media, στον Γρηγόρη Γεωργάτο για… συγχαρητήρια, με τον παλαίμαχο μπακ των ερυθρόλευκων να αναφέρεται στον έλληνα αμυντικό.
Συγκεκριμένα, ο Γεωργάτος τόνισε πως ο Τσιμίκας ακόμα δεν είναι ούτε στο 60% των δυνατοτήτων του, ενώ ξεκαθάρισε πως τον περίμενε έτσι ακριβώς στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.
«Ο ‘Τσίμι’ έκανε αυτό για το οποίο τον είχα ονειρευτεί όταν θα έπαιζε σε αυτήν την έδρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχεις να δεις ακόμα κι άλλα από αυτόν στο 60% είναι ακόμα» έγραψε στο Facebook ο Γεωργάτος.
Δείτε την ανάρτηση:
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια



